De succesvolle start van de Vanilla Queen

De Succesvolle Start van de Vanilla Queen: Ons Prachtige Blond Bier

Wat een avontuur is het geweest! De lancering van ons nieuwste bier, de *Vanilla Queen*, is een regelrechte hit geworden. Dit prachtige blond bier, verrijkt met een subtiel vleugje vanille en een overvloed aan liefde, aandacht en passie, heeft zijn weg gevonden naar de harten van bierliefhebbers. Vanaf het allereerste moment dat de eerste bestellingen binnenkwamen, wisten we dat we iets bijzonders in handen hadden. Maar het waren de enthousiaste reacties die we na de leveringen ontvingen en de talloze check-ins op Untappd die onze stoutste verwachtingen overtroffen.

### Liefde op het eerste slok
De *Vanilla Queen* is meer dan alleen een bier; het is een ervaring. Bij elke slok proef je niet alleen de verfijnde balans tussen het frisse karakter van een blond bier en het zachte aroma van vanille, maar ook de passie die we in het brouwproces hebben gestopt. Elke stap, van het selecteren van de ingrediënten tot het bottelen, is met zorg uitgevoerd. Dit proefden de mensen, en dat lieten ze ons ook weten. De waarderingen op Untappd stroomden binnen, en het was duidelijk: onze *Vanilla Queen* was de nieuwe favoriet.

### Het Beer en Grill Festival: Een Hoogtepunt
Naast de online reacties werd de *Vanilla Queen* ook tijdens het Beer en Grill Festival met open armen ontvangen. De sfeer, de geuren van gegrild vlees en de glazen die rijkelijk gevuld waren met onze nieuwste creatie, maakten dit festival tot een onvergetelijke ervaring. Mensen kwamen naar ons toe om te vertellen hoezeer ze genoten van de combinatie van het bier met de gerechten, en velen konden niet wachten om nog een glas te bestellen. De vanilletonen in combinatie met de rijke smaken van het grillen bleken een perfecte match. Dit was hét moment waarop we wisten: we hebben goud in handen.

### Dankbaarheid voor het Enthousiasme
We zijn enorm dankbaar voor het enthousiasme en de steun die we hebben ontvangen, en dit betekent voor ons des te meer vanwege het goede doel dat we eraan hebben gekoppeld. Een deel van de opbrengst van de *Vanilla Queen* gaat namelijk naar onderzoek naar ALS, een ziekte die ons nauw aan het hart ligt. Dit omdat George Kooymans van de Golden Earring, een iconische band die velen van ons dierbaar is, aan deze ziekte lijdt. Door jullie steun kunnen we niet alleen genieten van geweldig bier, maar ook een verschil maken voor degenen die getroffen zijn door deze verwoestende aandoening.

### De Toekomst: We Gaan Door!
Met de succesvolle start van de *Vanilla Queen* zijn we nog lang niet klaar. Jeroen en Marvin, het dynamische duo achter dit bier, blijven zich inzetten om nog meer mensen enthousiast te maken voor onze koningin onder de speciaalbieren. De positieve energie die we hebben gekregen van iedereen die ons bier heeft geproefd, motiveert ons om de *Vanilla Queen* verder te laten groeien en bekend te maken bij een breder publiek. We zullen doorgaan met het delen van dit unieke bier, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de liefde, aandacht en passie die in elke fles zit.

Proost op de *Vanilla Queen* en op alles wat nog komen gaat!

  • Geplaatst door: Berghoeve
  • Datum: 17-09-2024
Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap