De geboorte van Vanilla Queen!

Een Stralende Dag met Team JaKobus: De Geboorte van de Vanilla Queen

Wederom een stralende dag, net als de brouwdag zelf. Met enthousiasme begon onze reis in Losser, die ons via Hengelo, Almelo en Vriezenveen uiteindelijk naar Den Ham bracht. Vandaag hadden we versterking van Marco en Michel, twee vrienden die net zo gepassioneerd zijn over bier als wij. Met koffie in de hand werden we hartelijk verwelkomd, en na een kort overleg was het tijd om aan het werk te gaan.

Het moment waar we zo naar hadden uitgekeken, was eindelijk aangebroken: onze Vanilla Queen, de Gouden Ale koningin, stroomde van het vat de fles in. De subtiele geur van vanille vulde de ruimte, en we konden niet anders dan trots zijn op het resultaat van ons harde werk. Zoals het hoort bij een majesteit, gaven we onze koningin een gouden kroonkurk. Haar gracieuze hals werd versierd met een hanger, waarop een medaillon prijkt dat het goede doel ALS onder de aandacht brengt. Haar lichaam sierden we met een schitterend etiket, dat perfect de elegantie van deze bijzondere Ale weerspiegelt.

Na een intensieve dag van hard werken keken we dankbaar om ons heen en zagen we dozen vol met flessen Vanilla Queen, netjes klaarstaand op pallets. Het was een beeld van voldoening en belofte. Wij moeten eerlijk bekennen dat we inmiddels een klein beetje verliefd zijn op onze koningin. Het verlangen om haar aan de wereld te presenteren groeit met de minuut.

Voor vrienden en bekenden van Team JaKobus bieden we nu al de mogelijkheid om een voorbestelling te plaatsen. Op die manier zijn jullie verzekerd van een fles of meer van deze geweldige smaakbeleving. De link om te bestellen delen we graag, zodat jullie ook kunnen genieten van de subtiliteit en verfijning van de Vanilla Queen. Klik op deze link: Bestellen

Aan het einde van de dag, met een gevoel van voldoening en trots, proostten we op wederom een geslaagde dag. Proost op de Vanilla Queen!

Met vriendelijke groet,

Team JaKobus: Jeroen en Marvin

  • Geplaatst door: Berghoeve
  • Datum: 15-08-2024
Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap