Heuse launch party voor “Good Morning Uut ‘Nham”!

07 september 2024…. De dag dat we ons bier eindelijk mochten presenteren aan de buitenwereld!

Een heuse launch party werd georganiseerd voor de mensen die in de presale besteld hadden. Het lange wachten werd eindelijk beloond, en velen kwamen het door hen bestelde bier en eventuele merchandise ophalen. Velen bleven zelfs hangen om een praatje te maken en waren nieuwsgierig of we dit wellicht vaker gingen doen…. Het was op een gegeven moment gewoon gezellig en het had op zich iets weg van een mini festival Nadat de afhaaltijd verstreken was werd het tijd om de boel op te ruimen en kregen we al de eerste appjes met de mededeling dat het een heerlijk bier was geworden!

In de loop van de week die volgde hebben we de rest van de bestellingen bezorgd en hebben we onze verkooppunten bevoorraad die wel al van te voren benaderd hadden of ook zij interesse hadden in dit unieke bier. Nu kunnen wij mededelen dat ons bier onder andere verkrijgbaar is bij Mitra Arjan Voortman evenals Bar Bistro d’Olde Smide beiden in Goor. Maar ook Pakhuis Twente in Albergen had interesse, en zeg nou zelf, wat een eer is dat! Dat je bier, bij de grootste bierwinkel van het oosten des lands verkrijgbaar is!

We zijn nu bijna 2 weken verder, maar zijn nog niet klaar met onze strijd voor Stichting Haarwensen! We willen nog steeds zo dicht mogelijk in de buurt komen van de benodigde € 1.500 die benodigd is om 1 haarstukje te maken. Maar tot dusver mogen wij terug kijken op een unieke ervaring en een zeer geslaagde lancering van onze Good Morning Uut ‘Nham!

  • Geplaatst door: Berghoeve
  • Datum: 21-09-2024
Volg jij Berghoeve Brouwerij al?
Beer cap